Restaurang Ekeby

Bordsbokning

OBS Det går ej att boka bord via röstbrevlåda. 

Lunchmeny

Öppet: 11.30 – 12.45

Meny onsdag-fredag 25:e-29:e mars

Förrätter

Rödbetschips med grillad getost, rostade valnötter och honung

Rödbetsgravad lax på majonnäs smaksatt med purjulöksaska, marinerade räkor, Åländsk svartbröd, dill, gräslöksemulsion och pepparrotssnö.


Varmrätter

Knaprigt kinesiskt sidfläsk, confiterad äggula, svamp, hasselbackspotatis med bacon och salladslök, picklad morot ,pak choi och syrad rödlök

Norigravad torsk, confiterad ägggula, apelsininkokta morötter,
fondantpotatis och saffransås

Fish & Chips med ärtpuré, potatiscylindrar och remouladsås

Haloumi bläckfisk, rostad tomat , friterad polenta , mojorojo, rödlök i lag, avokadokräm, koriander och citron

Dessert
Pannacottaträd med mjölkchokladbark, pistaschmossa, vitt chokladpulver chokladgrenar och hallonsorbet.

Kokosglass, ingefärasirap, friterad kokosmjölk, ananas gelé

Tvårätters meny; 110:-
Trerätters meny; 130:-
Lättöl, mineralvatten, lingondricka, apelsinjuice, äppeljuice 15:-
Öppet: 11.30 – 12.45
Inkl. smör, bröd, sallad, kaffe och bordsvatten

Uppdaterad: