Nu kan du välja LIU (Idrottsprofil) på lärlingsutbildningen på Ekeby

Nu kan du söka Lokal idrottsutbildning (LIU) på Lärlingsutbildningen, Uppsala Yrkesgymnasium Ekeby.

För dig som tycker det är kul med idrott. Du behöver inte tillhöra en klubb eller ha idrottsmeriter.

På Uppsala yrkesgymnasium Ekeby kan du kombinera LIU med 7 stycken olika yrkesprogram i Lärlingsform: Handel- och administration, Barn o fritid, Hotell o turism, VVS o fastighet, Hantverk, Restaurang o livsmedel samt Fordon o transport.

De idrotter du via LIU kan välja när du studerar på Lärlingsutbildningen, Ekeby är följande:  Fotboll, Ishockey, Basketboll, Innebandy, Handboll, Bandy.

Idrottslig ansökan

För att kunna kombinera dina studier med idrott måste du göra en idrottslig ansökan respektive en programansökan.

Ansökningstider

• 10 februari 2020 Sista dag för ansökan till LIU - länk
  • 15 februari 2020 Sista dag för ansökan till program. Eleverna söker till programmet genom gymnasieantagningen.

Du behöver också fylla i en ansökan till oss på Uppsala yrkesgymnasium. Webbformuläret hittar du här:

29 januari 2020