Kockkampen på Ekeby avgjord

Grattis till vinnarna från Kunskapsskolan och alla andra duktiga deltagare i Kockkampen 2020 på Ekeby.

Stort grattis till eleverna Minna och Emma från Kunskapsskolan som vann Kockkampen 2020 Uppsala. Kockkampen är en matlagningstävling för högstadieelever i hela Sverige där vinnarna har chans att ta sig till riksfinalen i Stockholm. Lycka till där!

Stort tack till alla deltagare, elever och lärar på skolan som arrangerade. Stort tack också till våra eminienta domare, Tobias Isaksson från Cajsas kök, Mia Freij från UKK och Henrik Lideborg fråv Von Kraemer.

Tävlingsbidragen

Deltagarna fick välja råvaror från en varukorg de fått i förväg. Rätten skulle vara vegetarisk med vegofärs som grund.

Sedan fick eleverna tillaga sina rätter under övervakning av domarna.

Domarna Tobias, Mia och Henrik gjorde en slutlig bedömning.

Vinnande lag från Kunskapsskolan

Alla andra lag fick dela på andraplatsen och fick fina priser som restauranger skänkt.

18 januari 2020