LIU Lokal idrottsutbildning

Nu kan du söka Lokal idrottsutbildning (LIU) på Lärlingsutbildningen, Uppsala Yrkesgymnasium Ekeby.

För dig som tycker det är kul med idrott. Du behöver inte tillhöra en klubb eller ha idrottsmeriter.

På Uppsala yrkesgymnasium Ekeby kan du kombinera LIU med 7 stycken olika yrkesprogram i Lärlingsform: Handel- och administration, Barn o fritid, Hotell o turism, VVS o fastighet, Hantverk, Restaurang o livsmedel samt Fordon o transport.

De idrotter du via LIU kan välja när du studerar på Lärlingsutbildningen, Ekeby är följande:  Fotboll, Ishockey, Basketboll, Innebandy, Handboll, Bandy.

Idrottslig ansökan

För att kunna kombinera dina studier med idrott måste du göra en idrottslig ansökan respektive en programansökan.

Ansökningstider

Omvalsperioden till gymnasiet är 29/4 – 15/5

Sök till LIU idrottsublidning här.

Du behöver också fylla i en ansökan till oss på Uppsala yrkesgymnasium. Webbformuläret fyller du i här nedan senast 15 maj 2020:

Har du frågor kontakta studievägledare.

Uppsala Kommuns hantering av personuppgifter.

Du måste fylla i allt som är markerat med *.

Formuläret kunde inte skickas. Försök igen om en liten stund.

Studie- och yrkesvägledare SYV

Madeleine Engström

Ansvarig för: Hotell- och turism (HT), Restaurang- och livsmedel (RL), Lärlingsutbildningen (LG) och yrkesintroduktion (IM)

Studie- och yrkesvägledare har som uppgift att hjälpa elever att göra medvetna och övervägda val när det gäller studier och arbete utifrån gällande styrdokument samt samarbeta konsultativt med skolans övriga personal. Studie- och yrkesvägledarna erbjuder vägledningssamtal och ger information om utbildningsalternativ efter gymnasieskolan.

Uppdaterad: